101 Usefull Run Command

>> Tuesday, August 18, 2009

Accessibility Controls
access.cpl
Add Hardware Wizard
hdwwiz.cpl
Add/Remove Programs
appwiz.cpl
Administrative Tools
control.exe admintools
Automatic Updates
wuaucpl.cpl
Bluetooth Transfer Wizard
fsquirt
Calculator
calc
Certificate Manager
certmgr.msc
Character Map
charmap
Check Disk Utility
chkdsk
Clipboard Viewer
clipbrd
Command Prompt
cmd
Component Services
dcomcnfg
Computer Management
compmgmt.msc
Date and Time Properties
timedate.cpl
DDE Shares
ddeshare
Device Manager
devmgmt.msc
Direct X Control Panel (if installed)*
directx.cpl
Direct X Troubleshooter
dxdiag
Disk Cleanup Utility
cleanmgr
Disk Defragment
dfrg.msc
Disk Management
diskmgmt.msc
Disk Partition Manager
diskpart
Display Properties
control.exe desktop
Display Properties
desk.cpl
Display Properties (w/Appearance Tab Preselected)
control.exe color
Dr. Watson System Troubleshooting Utility
drwtsn32
Driver Verifier Utility
verifier
Event Viewer
eventvwr.msc
File Signature Verification Tool
sigverif
Findfast
findfast.cpl
Folders Properties
control.exe folders
Fonts
control.exe fonts
Fonts Folder
fonts
Free Cell Card Game
freecell
Game Controllers
joy.cpl
Group Policy Editor (XP Prof)
gpedit.msc
Hearts Card Game
mshearts
Iexpress Wizard
iexpress
Indexing Service
ciadv.msc
Internet Properties
inetcpl.cpl
Java Control Panel (if installed)
jpicpl32.cpl
Java Control Panel (if installed)
javaws
Keyboard Properties
control.exe keyboard
Local Security Settings
secpol.msc
Local Users and Groups
lusrmgr.msc
Logs You Out Of Windows
logoff
Mcft Chat
winchat
Minesweeper Game
winmine
Mouse Properties
control.exe mouse
Mouse Properties
main.cpl
Network Connections
control.exe netconnections
Network Connections
ncpa.cpl
Network Setup Wizard
netsetup.cpl
Nview Desktop Manager (if installed)
nvtuicpl.cpl
Object Packager
packager
ODBC Data Source Administrator
odbccp32.cpl
On Screen Keyboard
osk
Opens AC3 Filter (if installed)
ac3filter.cpl
Password Properties
password.cpl
Performance Monitor
perfmon.msc
Performance Monitor
perfmon
Phone and Modem Options
telephon.cpl
Power Configuration
powercfg.cpl
Printers and Faxes
control.exe printers
Printers Folder
printers
Private Character Editor
eudcedit
Quicktime (If Installed)
QuickTime.cpl
Regional Settings
intl.cpl
Registry Editor
regedit
Registry Editor
regedit32
Removable Storage
ntmsmgr.msc
Removable Storage Operator Requests
ntmsoprq.msc
Resultant Set of Policy
rsop.msc
Resultant Set of Policy (XP Prof)
rsop.msc
Scanners and Cameras
sticpl.cpl
Scheduled Tasks
control.exe schedtasks
Security Center
wscui.cpl
Services
services.msc
Shared Folders
fsmgmt.msc
Shuts Down Windows
shutdown
Sounds and Audio
mmsys.cpl
Spider Solitare Card Game
spider
SQL Client Configuration
cliconfg
System Configuration Editor
sysedit
System Configuration Utility
msconfig
System File Checker Utility
sfc
System Properties
sysdm.cpl
Task Manager
taskmgr
Telnet Client
telnet
User Account Management
nusrmgr.cpl
Utility Manager
utilman
Windows Firewall
firewall.cpl
Windows Magnifier
magnify
Windows Management Infrastructure
wmimgmt.msc
Windows System Security Tool
syskey
Windows Update Launches
wupdmgr
Windows XP Tour Wizard
tourstart
Wordpad
write

Read More >>>

XP hingga tahun 2014

>> Friday, August 14, 2009



NOTE:::Artikel ini diambil dari http://http://lafalofe.blogspot.com/

Berita ini mungkin bagi para netter senior ataupun para master IT, telah kuno, namun saya sebagai netter biasa saja, baru tau berita ini setelah mendownload ebook PC mild PDF edition dan membaca article2 dari blog-blog sahabat


Berita itu tak lain dan tak bukan adalah microsoft akan terus mensupport operating system produksi mereka, yaitu XP hingga tahun 2014, ini tentunya berita baik bagi user XP, karena dengan begitu mereka akan terus mendapat support berupa update dan produk-produk lainnya untuk XP, jadi jika pengguna yang sangat cinta pada satu ini sistem operasi yah disarankan jangan buru-buru terbawa nafsu (karena segala sesuatu yang terburu2 adalah kurang baik) untuk pindah ke vista( meskipun saya juga sudah pake vista, hhe, kata orang vista itu berat tapi saya rasa ringan-ringansaja, mungkin optimasi saya berhasil, kali yah )
karena menurut berita yang saya dapatkan dan baca di ebook PC mild PDF edition dan di internet(maksudnya di blog2), perangkat2 yang terkait dengan OS vista baru akan lengkap dan benar2 sempurna pada tahun ini atau tahun depan (di article itu ditulisnya dua tahun ke depan,sedangkan saya membacanya di ebook pcmild edisi 2008, kuno banged donk neh berita y? kok di publish disini yah )


oiya ada beberapa spekulasi terkait mengapa support pada XP begitu lamanya dan tidak langsung di alihkan ke vista:


1. Vista dinilai kurang berhasil meraih konsumen yang peduli pada isi kantong mereka, karena kita tahu bersama hardware2 yang support vista itu emang speknya cukup tinggi, jadi duitnya yaah gitu deeh, hhe

2. Belum Begitu lengkap software2 yang mensupport (seperti yang di jelaskan diatas)

3. Konsumsi daya yang lebih dari XP, karena vista menggunakan memory utama lebih banyak ketimbang XP, namun bisa di akali dengan optimasi, kok, friend, tunggu artikel berikutnya yah

4. Berkaitan dengan spekulasi yang ketiga, dewasa ini cukup banyak dan berkembang pasar notebook yang membutuhkan konsumsi daya rendah, low spek, konsumsi memori rendah, dan simpel.

Terimakasih friend, maaf jika ada yang merasa ini berita kurang update(emang iya) dan tulisannya kurang baik namun yang jelas saya akan terus memberikan yang terbaik dan memperbaiki yang baik agar menjadi lebih baik, bahkan Terbaik :)

karena itu dimohon kritik dan sarannya di kolom komentar dibawah, mengenai tulisan kali ini :)

Read More >>>

Tag Cloud


NOTE:::Artikel ini di ambil dari http://phinst4r.co.cc

pengen ngasih gadget kayak di atas?
mari saya akan jelaskan mengenai tag cloud, mari kita muLai :

1. Login ke blogger -> layout -> edit html
2. Jangan lupa centang Expand Widget Templates
3. Dan Download Full Template, backup full template anda, untuk mengantisipasi template anda hilang, rusak atau sebagainya.. :)
4. Cari source kode html di bawah ini {lebih mudahnya Ctrl+F}
<b:section class='sidebar' id='sidebar' preferred='yes'>



5. Trus masukkan kode di bawah ini tepat di bawah kode di atas.. :)
<b:widget id='Label99' locked='false' title='Labels' type='Label'>
<b:includable id='main'>
<b:if cond='data:title'>
<h2><data:title/></h2>
</b:if>
<div class='widget-content'>
<script src='http://halotemplates.s3.amazonaws.com/wp-cumulus-example/swfobject.js' type='text/javascript'/>
<div id='flashcontent'>Blogumulus by <a href='http://www.roytanck.com/'>Roy Tanck</a> and <a href='http://www.bloggerbuster.com'>Amanda Fazani</a></div>
<script type='text/javascript'>
var so = new SWFObject(&quot;http://halotemplates.s3.amazonaws.com/wp-cumulus-example/tagcloud.swf&quot;, &quot;tagcloud&quot;, &quot;220&quot;, &quot;220&quot;, &quot;7&quot;, &quot;#000000&quot;);

// uncomment next line to enable transparency

//so.addParam(&quot;wmode&quot;, &quot;transparent&quot;);
so.addVariable(&quot;tcolor&quot;, &quot;0xFFFFFF&quot;);
so.addVariable(&quot;mode&quot;, &quot;tags&quot;);
so.addVariable(&quot;distr&quot;, &quot;true&quot;);
so.addVariable(&quot;tspeed&quot;, &quot;100&quot;);
so.addVariable(&quot;tagcloud&quot;, &quot;<tags><b:loop values='data:labels' var='label'><a expr:href='data:label.url' style='12'><data:label.name/></a></b:loop></tags>&quot;);

so.addParam(&quot;allowScriptAccess&quot;, &quot;always&quot;);
so.write(&quot;flashcontent&quot;);
</script>
<b:include name='quickedit'/>
</div>
</b:includable>
</b:widget>

6. JrenGg-jRenG....!!!! udah jadi deh.... wkwkwkw... Widget bisa dipindah terserah kamu-kamu.. :) coz, itu munculnya diatas..
7. Eits.... ada lage....
var so = new SWFObject("http://halotemplates.s3.amazonaws.com/wp-cumulus-example/tagcloud.swf", "tagcloud", "220", "220", "7", "#000000");

Ganti default : 220 (lebar), 220 (tinggi) dan 7 (ukuran font) serta warna background jika mau diberi variasi laen :D klo mau ngrubah warna font.. kebawah dikit az... :)

OK! Selamat Mencoba.. \(^o^)/



NOTE:::Artikel ini di ambil dari http://phinst4r.co.cc

Read More >>>

easyhits4u

>> Thursday, July 30, 2009


Popular 1:1 Traffic Exchange





now i will telling you about easyhits4u.

easyhits4u is a website traffic blog peningkat our system with the surf. after someone surfing the blog we will then automatically add our traffic.
besides increase traffic, easyhits4u also give a gift when surfing or maybe give you money. this program is mutually beneficial in calculating the same because the same traffic. therefore do not hesitate to register and follow the system of easyhits4u. to register please follow this link.

EASYHITS4U

confidence and courage is the key to your success, right?
So, try it ...

Read More >>>

about google search engine

>> Tuesday, July 28, 2009

post this time I will explain about the search engine.

has you register your blog to search engines?

if not I will explain to you about how to register your blog in search engines such as google.
akan told me before about "what is google?"
google is one of the famous search engine in the world, most people using the services of google searching for something, other than as a google search engine also provides various kinds of features. such as the google translator, google gadgets, google mail and other .

and now lets begin the tutor of how to register your blog to google search engine.

step 1: go to this page http://www.google.com/addurl
step 2: enter the url of your blog in a place that has been provided earlier in the url
step 3: you must be patient to wait. hehehe

and how to update your blog so that can still search by search engine google.
step 1: go to this page http://blogsearch.google.com/ping
step 2: enter the url link your blog
step 3: press the button submit, then you have a blog update on the google search engine. its usefull, don't try to use automatic ping.

Read More >>>

grow your URL now

>> Friday, July 24, 2009

what will you do with a website that you have?
you want many visitors?
or only just for business?

if you want a lot of visitors here is the right place about it.

to add a visitor I use growurl.com. join it now.

why do not you try it free join now

Read More >>>

firefox v3.5.1

>> Thursday, July 23, 2009

free download mozilla firefox v 3.5.1

download mozilla firefox v 3.5.1 can make your browser speed be a fast.

Read More >>>

excess awsurveys

the excess is awsurveys salary to be greater than the other business. for the survey we will be $ 3-10 $ or more may be. survey appear once a month. we get a referral for $ 1.25. money is big enough only for a referral imagine if we have more than one hundred people. sure that our money can also be many. haha ...


I only give motivation to you... hehe... ganbate..

Read More >>>

SUCCESS with awsurveys

>> Wednesday, July 22, 2009

Tips and tricks get success in AWSurveys:

1.not cheat in referral sistem, for example, the way you make from the referral akun.AWSurveys own as though others who lists them.
2.not allowed in the group, forum, thread, text ads, the campaign for spamming your referral link
3.when Survey should provide the comments that fit with the web of our survey, even more when we reported in our survey that there is a bug before.
4.give comment at least 5 sentences in each survey that you have to do.
5.try comments do not exactly with the comment that you give to your web survey, you should do so that improvisation is not too exact.
6.not use program Tamper Data (add on program that is on Mozilla Firefox) or other similar program that allows withdrawal of money to do before reaching the minimum determined AWSurveys.
7.try always log in to your account AWSurveys because if within 45 days you do not login account AWSurveys then we will be closed and all revenue that has been stated we got scorched.
8.put referral banner in your blog post and include the advantages and disadvantages of AWSurveys to entice visitors to your blog.
9.Engage those closest around you to join in AWSurveys using your referral.
10.don't forget to pray, learn and try ......

Read More >>>

Meraih sukses with awsurvey

Tips dan trik mendapat kesuksesan di AWSurveys: ............................................... (english version)

1.Anda jangan coba coba mencurangi sistem referral, Dengan cara misalnya anda membuat akun. AWSurveys dari referral sendiri dengan seolah-olah orang lain yang mendaftarnya. Karena awsurvey menggunakan sistem ip. selain itu uang jadi tidak halal kan.
2.Tidak di perbolehkan memakai milist, forum, thread, iklan baris, spamming untuk promosi referral link anda. so usaha promosi mu harus dengan cara yang benar dan tepat.
3.Ketika Survey isilah komentar dengan kata-kata yang wajar dan sebaiknya berbahasa inggris, lebih baik lagi kita melaporkan bilamana dalam web yang kita survey tadi terdapat bug.
4.Tinggalkan komentar paling sedikit 5 kalimat pada setiap survey yang telah anda lakukan.
5.jangan copy psate komentar mu dengan komentar yang anda berikan kepada web yang telah anda survey sebelumnya, improvisasi lah disini .
6.Tidak diperkenankan menggunakan program Tamper Data (yaitu program add on pada Mozilla Firefox) atau program sejenisnya yang memungkinkan melakukan penarikan uang sebelum mencapai batas minimal yang telah ditentukan AWSurveys.
7.Usahakan selalu login ke akun AWSurveys anda karena jika dalam waktu 45 hari anda tidak melakukan login maka akun AWSurveys kita akan ditutup dan seluruh pendapatan yang telah kita peroleh dinyatakan hangus.
8.Letakkan referral banner di blog anda lalu sertakan postingan kelebihan dan kekurangan dari AWSurveys untuk menarik perhatian para pengunjung blog anda.
9.Ajak orang-orang terdekat disekitar anda untuk bergabung dalam AWSurveys tentunya menggunakan referral anda.
10. Mari berusaha, berdoa, dan belajar.......

Read More >>>

About J2ME

>> Tuesday, July 21, 2009

Such as packages that use Java Java Virtual Machine (JVM) as an interpreter, also used in the J2ME virtual machine called the K Virtual Machine (KVM), which has a distinctive feature which only requires a small memory. The letter K on the K Virtual Machine itself is a compendium of kilobytes, how to describe the virtual machine is working on such a small memory.

KVM allows independent software developers to play on different handset platforms to be open without the need to make changes in the program. With a J2ME-based C + +, an application will have to run Portability on different types of mobile phones.

Read More >>>

moreniche

saya akan menjelaskan tentang program bisnis MoreNiche
Program bisnis online yang bisa menjanjikan keuntungan besar untuk sistem yang dipakai adalah gabungan dari seluruh jenis affiliasi yaitu

1.Pay Per Sign Up ( anda akan mendapatkan $$$ per sign up )

2.Pay Per Sale ( anda akan mendapatkan komisi setiap terjadi penjualan produk )

3.Pay Per Lead ( hampir sama dengan Pay Per Sign Up,anda akan mendapatkan $$$ setiap ada yang berkunjung dan sign up )

Nama situs nya adalah MoreNiche.com.MoreNiche.com kurang lebih seperti Clickbank atau Paydotcom.MoreNiche berfungsi sebagai broker nya.Tempat pertemuan antara Merchant dan Affiliate.

Berikut ini adalah sistem kerja dari MoreNiche :

1.Pertama kali anda Sign Up ( Join ),account anda akan langsung terdebet sebesar $15

2.Jika anda memasang link affiliasi di blog atau web anda,anda akan mendapatkan $10

3.Posting sebanyak 50 kali di forum MoreNiche,account anda akan langsung terdebet sebesar $10

4.Hasilkan 100 unique visitor ke MoreNiche menggunakan link affiliasi anda,account anda akan terdebet $10

5.Merekomendasikan orang lain join ke MoreNiche menggunakan link affiliasi anda,maka anda akan mendapatkan komisi sebesar $20 setiap kali referral anda berhasil melakukan penjualan produk,plus anda juga akan mendapatkan komisi tambahan sebesar 5% dari penghasilan referral anda.

6.Minimum Payout sebesar $100 menggunakan check dan PayPal

7.Anda bisa mendapatkan penghasilan tambahan dari penjualan produk pada Merchant yang terdaftar di MoreNiche.

Dan yang menarik dari MoreNiche,anda akan mendapatkan modul -modul pembelajaran bisnis affiliasi secara gratis.Ilmu yang bisa anda dapatkan tentang bisnis affiliasi dari MoreNiche sangat banyak sekali.Pokoknya anda tidak akan rugi gabung disini.

Apakah MoreNiche SCAM?

Saya sudah mencari referensi dari Google.Dan hasilnya negatif.Tidak ada postingan atau forum yang mengatakan MoreNiche itu adalah SCAM

So...tunggu apalagi?Buruan gabung disini! MoreNiche bisa menjadi penghasilan tambahan anda selain dari bisnis CIAO.

MoreNiche

Update :

Untuk point no 2,saya masih belum jelas apakah kita dapat $10 setelah pasang link kita di blog atau setelah kita upload web/blog kita menggunakan hosting yang sudah mereka rekomendasikan.Saya sudah bertanya mengenai masalah ini ke CS nya.

Dan mereka membalas seperti ini :

I can advise that your $45 bonus which is put into your account automatically once you have:

* Joined the program ($15 is placed into your account just for joining)
* Made 50 MoreNiche forum posts ($10 is credited to you)
* Uploaded your website ($10 is credited to you)
* Generated traffic through your site (another $10 is credited to you)

Nah pada point no 3 saya yang masih belum jelas.Saya juga masih minta penjelasan mengenai point no 4.Apakah kita akan mendapatkan $10 jika kita berhasil mengirimkan 100 unique visitor ke blog kita atau ke situs mereka.Dan bagaimana jika kita bisa mengirimkan 200 unique visitor.Apakan akan dapat $20?Kita tunggu saja balasan dari mereka ya..

Bagi yang sudah berpengalaman di MoreNiche,tolong sharing ya!

Selamat mencoba....

Read More >>>

KONSEP WLAN

>> Saturday, July 18, 2009

Teknologi Wireless LAN menjadi sangat popular saat ini di banyak applikasi. Setelah
evaluasi terhadap teknologi tersebut dilakukan, menjadikan para pengguna merasa puas
dan meyakini realiability teknologi ini dan siap untuk digunakan dalam skala luas dan
komplek pada jaringan tanpa kabel.
Wireless LAN bekerja dengan menggunakan gelombang radio. Sinyal radio menjalar dari
pengirim ke penerima melalui free space, pantulan, difraksi, Line of Sight dan ObstructedLOS. Ini berarti sinyal radio tiba di penerima melalui banyak jalur (Multipath), dimana tiap sinyal (pada jalur yang berbeda-beda) memiliki level kekuatan, delay dan fasa yangberbeda-beda.

Awalnya teknologi ini didesain untuk aplikasi perkantoran dalam ruangan, namun
sekarang Wireless LAN dapat digunakan pada jaringan peer to peer dalam ruangan dan
juga point to point diluar ruangan maupun point to multipoint pada aplikasi bridge.
Wireless LAN di desain sangat modular dan fleksibel. Jaringan ini juga bisa di
optimalkan pada lingkungan yang berbeda. Dapat mengatasi kendala geografis dan
rumitnya instalasi kabel.

Read More >>>

DOWNLOAD tutorial

>> Friday, July 17, 2009

SRS (Software Requirement Specification) = download tutorial disini...............

Tutorial Instalasi joomla di linux = download tutorial disini...............

Tutor Dasar Trans Optik = download tutorial disini...............


Read More >>>

How to Install xampp

XAMPP is web server package complete and consists of PHP, Apache, and MYSQL, which is the third case above is a basic component to making the website the most widely used, as the PHP languagepopular programming is used in a web pembauatan, and as the Apache web server, and MYSQL as a database to handle the transaction website.

Okay, before we simply, start to prepare first XAMPP installation file, if not have a setup file please download IT.

1. Double click file setup XAMPP.

2. After that the display will show the language selection dialog box, select that you want.

3. After you have finished selecting languages will appear dialog box
“WELCOME TO XAMPP 1.5.3 SETUP WIZARD” then click next.

4. Then proceed with the selection of the location of the folder where the installation is located, by default setup will refer to the PROGRAM FILES folder on the drive where windows are located, we can change the install location by clicking the browse button on the column FOLDER PURPOSE. in this sample we use C:\XAMPP\ .

5. Then click the install, setup will start the extraction process the file to a folder that has been specified waiting appear to confirm that the process of installation / setup is completed and then click finish.

6. After the confirmation message will appear that the service consists of Apache, MYSQL, and FILE ZILLA FTP SERVER, just click the YES button setup so you can directly perform the configuration of Apache WEB SERVER, MYSQL, FTP and FILE ZILLA SERVER.

7. After selecting YES will show a confirmation message back Apache installation just click the back button YES after that will be made Apache configuration process, wait until after the confirmation appears and "Apache SERVICE WAS SUCCESFULLY ", just click the OK button to proceed to the next.

8. After successfully perform the configuration of Apache, will appear again confirmation box click MYSQL installation YES button again, once the configuration is done akan MYSQL, wait until after the message appears and confirmation "MYSQL WAS NOT successful", just click the OK button to proceed to the next.

9. After finished installing MYSQL akan return a confirmation message appears to install FILE
ZILLA FTP SERVER if you want to do direct confirmation then select YES if the key does not select the NO, after that a message will appear "CONGRATULATION! THE successful instalation WAS! START THE XAMPP CONTROL PANEL NOW? "Indicates that the installation process has been completed and the XAMPP setup offers to
into the XAMPP control panel, select YES if you want to enter or select NO if you do not want to enter into XAMPP control panel. After that will appear on the desktop shortcut with a stone "XAMPP CONTROL PANEL" double click it to enter into XAMPP control panel. if at any time you want to do manual configuration XAMPP.

10. To perform testing of the web of the server (Apache) that has been installed, please open Internet Explorer Bar and then on the Addres type and then enter localhost. If in the view show any posts IE "WELCOME TO XAMPP FOR WINDOWS VERSION 1.5.3", then congratulations Apache has been successfully installed with success. To enter into MYSQL, interface that is used here as PHP MY ADMIN found TOOLs in part on the left side of the screen.

it's the end of my tutor.............
thx for your visit.........

Read More >>>

Dapet uang dari internet

>> Thursday, July 16, 2009

Hal yang sering kamu lakukan di internet adalah game, facebook, friendster (yang udah mulai terlupakan), itu semua hal2 yang membuang buang waktu kita. Bukan nya kita yang mendapat uang dari hal tersebut, malah kita yang harus mengeluarkan uang. dan kembali saya ingat kan bahwa waktu adalah uang, apa salah nya jika kita eeee....... istilah nya nyambi untuk cari uang online.
Banyak bisnis online yang menawarkan honor yang besar dalam bentuk dollar lagi. Kapan lagi kita pegang uang dollar. Dalam topik ini saya akan membahas mengenai bisnis internet online. Dan yang akan saya bahas kali ini adalah awsurvey.



awsurvey adalah bisnis online yang menghasilkan uang DOLLAR. wah enak nya denger kata dollar, kebayang gag megang uang dollar dalam jumlah banyak, makanya join tu awsurvey. Berikut Link nya:
join now, get ur dollar money

mari saya jelaskan sistem kerja web tersebut... wahaha kayak mau mbobol web aja,,,
1. sign up dulu / create free account,,,
2. isi data dirimu bersama email mu,,
3. untuk join kamu akan mendapat honor sebesar $6.00, Lumayan lah buat pemula yang dapet dollar.
4. tugas pertama adalah survey pada link web yang telah disediakan tepat nya berada di bawah tulisan welcome. untuk satu survey biasanya anda akan di beri honor bahkan sampai $10 setiap suvey, note: biasanya survey datang sebulan sekali.
5. lalu di lanjutkan dengan mencari downline/referal, untuk tugas ini anda akan di beri honor sebesar $1.25,
6. anda dapat meredem uang anda jika sudah mencapai nominal $100, dg potongan sebesar $25 oleh awsurvey, lumayan masih sisa $75.


TIPS AND TRIK awsurveys


ada juga bisnis yang cukup meyankinkan yang di miliki orang indonesia, komisi gratis
daftar segera karena sistem nya sangat mudah di mengerti, saya aja yang gag ngerti gituan bisa ikut, apa lagi kamu. buruan kapan lagi.

untuk masalah komisi gratis tidak saya jelaskan d postingan kali ini. karena yang saya bahas ini adalah mengenai awsurvey.

note: masalah umur gag jadi masalah untuk ikut bgituan, kan gratis ya gag,??? yang jadi masalah sebenarnya adalah kamu harus punya niat untuk njalanin nya.

Read More >>>

u'r Lifestyle

>> Tuesday, June 16, 2009

Each person rarely considers the body, many of them are dead goose chase because of neglect to maintain physical condition nya. the busy people hour delay during a meal, this is the cause of the occurrence of many diseases. even if the person is regularly eat at the exact hour, but many of them are sick because of dry food that they eat over there.

Eating is one the most important events in everyone’s life. We enjoy eating - it’s part of who we are and part of our culture; in fact, eating is the hottest universal topic of all times. We depend on eating: the foods we eat are the sole source of our energy and nutrition. We know so much about eating: we are born with the desire to eat and grown up with rich traditions of eating. But we also know so little about eating - about how the foods we eat everyday affect our health. We are more confused than ever about the link between diet and health: margarine is healthier than butter or not; a little alcohol will keep heart attacks at bay but cause breast cancer; dietary vitamin antioxidants can prevent lung cancer or can not. Eating is a paradox and a mystery that our ancestors tried and modern scientists are trying to solve.

Read More >>>

Recent Post!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
USA time now
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Followers

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP